Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Microbuze noi pentru Loctrans
31.01.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2551

Primăria Slatina a achiziționat trei microbuze, pe care le va transmite operatorului de transport local. Acestea vor face curse atât dimineața, pe traseele cele mai solicitate, cât și în timpul zilei, când sunt puțini călători în stații. În paralel, autoritățile lucrează și la cele două proiecte care prevăd achiziționarea a 18 autobuze electrice, acestea urmând să ajungă în oraș până la sfârșitul anului.


Până să înlocuiască în totalitate parcul auto al Loctrans, Primăria Slatina a achiziționat trei microbuze, pe care le-a transmis spre exploatare operatorului de transport. Reprezentanții municipalității spun că noile mijloace de transport erau absolut necesară, întrucât unul dintre autobuzele vechi a fost scos din uz.
Noile microbuze au câte 22 de locuri, aer condiționat și sunt adaptate pentru a fi folosite ușor și de persoanele cu dizabilități. Acestea se află deja în curtea Loctrans și vor putea face curse imediat ce vor fi înmatriculate.
Pentru transportul public din Slatina, achiziționarea celor trei microbuze este un prim pas în modernizarea lui totală, explică directorul Cătălin Grecu.
Primăria Slatina a accesat fonduri europene pentru a achiziționa 10 autobuze electrice, cu tot cu stații iar în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării, municipalitatea va mai achiziționa încă 8 autobuze electrice.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE