Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adio parcări lângă trecerile de pietoni!
24.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 3116

Obiceiul șoferilor slătineni de a parca lângă trecerile de pietoni va fi în curând stopat. Pe strada Arcului deja s-au amplasat stâlpi de delimitare, iar angajații de la Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina spun că vor continua și pe celelalte artere ale Slatinei.


Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina a început amplasarea de stâlpi de delimitare în apropierea trecerilor de pietoni. Separatoarele au apărut pe strada Arcului, iar reprezentanții municipalității spun că vor urma și alte artere ale orașului.
Angajații Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public au amplasat acești stâlpi de delimitare și pe strada Primăverii, una dintre cele mai aglomerate artere din municipiul Slatina.

În acest fel, un pieton angajat în traversarea străzii va putea fi observat de la o distanţă mai mare, iar riscul unui accident va fi mult redus.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020