Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Premii consistente pentru slătinenii de aur
21.01.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 284

Peste 1.400 de elevi și profesori care dau valoare Slatinei au fost ieri invitați speciali ai primăriei, la Gala Campionilor. Anul acesta, premiile oferite olimpicilor internaționali au fost și mai consistente, iar profesorii care i-au ajutat pe copii în obținerea acestor performanțe au fost și ele pe măsura efortului depus.


Slatina este orașul în care cresc și se formează oameni mari. O dovedesc din plin campionii premiați an de an, în cadrul Galei Laureaților. Anul acesta, au fost mai bine de 1.400 de elevi, sportivi, profesori și antrenori care au dus numele Slatinei în toate colțurile țării, dar și în lume. Primăria și Consiliul Local Slatina au decis să crească valoarea premiilor acordate olimpicilor internaționali.
Robert Vădăstreanu, de la Colegiul Radu Greceanu, a primit două premii de câte 7.000 de lei Delia Dumitrescu, de la Colegiul Ion Minulescu, un premiu de 7.000 de lei, iar Marina Oprea, de la „Greceanu” are un premiu de 3.000 de lei şi două de câte 1.500 de lei. Mulţi alţi olimpici au primit ieri premii în bani din partea Primăriei Slatina.
Anul acesta, şi profesorii îndrumători ai elevilor olimpici sunt recompensaţi de municipalitate.
Primăria va aloca anul acesta 560.000 lei pentru premii, dar și pentru momentele artistice care vor avea loc în aceste zile, când se împlinesc 652 de ani de la prima atestare documentară a orașului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020