Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PNL, încă un vot împotriva mall-ului din Slatina
21.01.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1254

Consilierii locali liberali au votat din nou în ședința de îndată de astăzi, împotriva proiectului de construcție a mall-ului, la Slatina. Este a doua oară când reprezentanții PNL încearcă să blocheze această investiție care înseamnă locuri de muncă, bani la bugetul local și, mai ales un loc modern în care slătinenii își vor petrece timpul liber.


În timp ce slătinenii așteaptă cu nerăbdare construcția mall-ului pe terenul fostei unități militare din Slatina, aleșii PNL au dar încă un vot împotriva acestei construcții. Ei s-au opus, astăzi, într-o ședință de îndată a consiliului local, proiectului care prevede actualizare documentației în vederea concesionării terenului de 62.000 de metri pătrați. Și anul trecut ei au votat împotriva mall-ului și au spus că centrul comercial ar trebui construit la marginea orașului. Între timp, reprezentanții Primăriei Slatina au explicat că nu există nici un alt teren deținut de municipalitate, care s-ar preta pentru o astfel de investiție. Cu toate acestea, liberalii continuă să voteze împotriva unui proiect atât de important pentru Slatina. Construcția centrului comercial va aduce sume importante la bugetul local, atât din concesionarea terenului cât și din plata ulterioară a impozitelor. În plus, vor fi create 1.500 de locuri de muncă și va fi construită o parcare generoasă, pe o suprafață de 30.000 de metri pătrați, care va deservi întreaga zonă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020