Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Containere moderne, înconjurate de gunoaie
17.01.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 336

Cu peste 200 de containere îngropate, Slatina este unul dintre puținele orașe din România care dispune de cel mai modern sistem de colectare a deșeurilor. Cu toate acestea, mulți locuitori ai orașului nu știu să îl folosească și, în loc să pună gunoiul în interiorul lor, îl lasă lângă containere. Și oricât des ar trece mașina de salubritate, problema nu se poate rezolva decât cu ajutorul cetățenilor.


Slătinenii sunt printre cei mai norocoși români, atunci când vine vorba despre colectarea gunoiului. Orașul este acoperit în proporție de peste 95% de containere îngropate, care ar trebui să ne scape definitiv de aspectul neplăcut și de mirosul deșeurilor. În realitate însă, ne lovim de comoditatea unor locuitori, care nu înțeleg că un oraș curat înseamnă cetățeni responsabili. Primarul Slatinei, Emil Moț, se alătură campaniei „Vrem un oraș curat” și le explică oamenilor cum pot contribui la o imagine mai frumoasă a Slatinei.
Emil Moț a spus că are încredere în slătineni și crede că vor înțelege cu toții cât de important este să pună gunoaiele numai în containere. Altfel, eforturile firmei de salubritate de a păstra cartierele curate sunt în zadar.

Din păcate, mai avem mult până să ne civilizăm cu toții. Zilele acestea, pe o stradă din centrul orașului, în apropierea Liceului Titulescu, o pungă de gunoi a aterizat de la etajul unui bloc direct pe asfalt. Totul s-a petrecut la o oră la care zona este circulată de copii. Noi continuăm campania „Vrem un oraș curat” și așteptăm în continuare imaginile dumneavoastră în care surprindeți cetățeni iresponsabili pe adresa noastră de email: office@olttv.ro.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020