Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, un oraș în continuă dezvoltare
16.01.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2486

Un loc pe care toți slătinenii îl ocoleau, a devenit zona preferată a tuturor, fie că se ies la plimbare, la alergat, la joacă sau la spectacole. Parcul Tineretului și restaurantul Mc Donald’s au transformat Slatina într-un oraș și mai frumos, mai atractiv. Kilometrul zero al distracție va fi completat cu un mall, pentru construcția căruia Primăria Slatina face ultimele demersuri.


Au fost mai întâi promisiuni conturate în campania electorală, apoi au devenit cartea de vizită a Slatinei. Finalizarea lucrărilor la Parcul Tineretului și deschiderea restaurantului Mc Donald’s sunt marile realizări ale anului 2019, pentru primarul Emil Moț. 21 august a fost ziua în care ruinele fostei unități militare au fost înlocuite pentru totdeauna cu unul dintre cele mai moderne localuri din Europa, atât de dorit de slătineni.
În prima zi, 3.000 de slătineni au stat la coadă să cumpere preparatele delicioase de la Mc Donald’s.
O săptămână mai târziu, pe 30 august 2019, Slatina a devenit și mai frumoasă. A fost deschis Parcul Tineretului, o oază de distracție și relaxare, care a devenit cel mai frecventat loc din oraș. Până să se bucure de această realizare, primarul Emil Moț a mărturisit că s-a muncit mult. Proiectul, cu toată documentația necesară, a debutat cu trei ani în urmă, iar din toamna anului trecut s-a lucrat efectiv la amenajarea zonei.
Iar planurile municipalității de a transforma Slatina într-un oraș și mai modern nu se opresc aici. În curând, va fi desemnat investitorul care va contrui un mall, lângă Parcul Tineretului.
Interesul dezvoltatorilor de centre comerciale pentru Slatina demonstrează faptul că au găsit aici un mediu prielnic, o administrație care manifestă deschidere față de cei care aduc un plus de valoare orașului. Slatina devine astfel un oraș atractiv, care tinde să devină capital economică a Olteniei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020