Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracalul scapă de maidanezi
15.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 176

Un adăpost de câini va fi construit anul acesta în municipiul Caracal. Autoritățile spun că, după mai multe încercări eșuate, proiectul va deveni, în sfârșit, realitate, cel târziu în primăvara acestui an. Construcția va fi făcută la marginea orașului și se întinde pe o suprafață de 200 de metri pătrați.


Se construiește adăpost de câini la Caracal. Primarul Liviu Radu anunță că lucrările au început deja, iar până la primăvară acestea se vor finaliza. Este vorba despre un proiect mai vechi, pe care municipalitatea încearcă să îl realizeze pentru a-i scăpa de locuitorii orașului de disconfortul provocat de câinii maidanezi.
Astfel, din această primăvară, vor fi adunați toți câinii vagabonzi de pe străzile orașului și vor fi duși la adăpost. Primăria Caracal a mai încercat lucrul acesta și în urmă cu câțiva ani, însă proiectul a eșuat.
Valoarea investiției este de aproximativ 14 miliarde de lei vechi, fondurile urmând să fie alocate în totalitate din bugetul local.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020