Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracalul, un oraș mai sigur
13.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4645

Caracalul va deveni un oraș mai sigur. Autoritățile locale vor să întărească sistemul de supraveghere video la școli și licee, pentru ca elevii să nu se mai simtă în pericol, după tragedia care a zguduit, vara trecută, o țară întreagă. Mai mult, primarul vrea să înființeze și un serviciu de poliție locală.


Se întăresc măsurile de siguranță pentru elevii și cetățenii municipiului Caracal. Astfel, de anul acesta, orașul va deveni mai sigur și mai bine păzit. Autoritățile locale vor să extindă sistemul de supraveghere video la școli, urmând să fie crescut numărul de camere de monitorizare. Investiția va fi făcută cu bani de la Consiliul Local.
De asemenea, o altă prioritate a administrației locale o reprezintă siguranța oamenilor, atât pe stradă, cât și în fiecare cartier din oraș. Astfel, Primăria Caracal vrea să înființeze serviciul de Poliție Locală, chiar de luna aceasta.
15 polițiști locali vor fi angajați la Caracal, iar organigrama pentru noua instituție a fost deja stabilită. În prezent se fac demersuri pentru obținerea tuturor documentelor și avizelor necesare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020