Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracalul, un oraș mai sigur
12.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4926

Caracalul va deveni un oraș mai sigur. Autoritățile locale vor să întărească sistemul de supraveghere video la școli și licee, pentru ca elevii să nu se mai simtă în pericol, după tragedia care a zguduit, vara trecută, o țară întreagă. Mai mult, primarul vrea să înființeze și un serviciu de poliție locală.


Se întăresc măsurile de siguranță pentru elevii și cetățenii municipiului Caracal. Astfel, de anul acesta, orașul va deveni mai sigur și mai bine păzit. Autoritățile locale vor să extindă sistemul de supraveghere video la școli, urmând să fie crescut numărul de camere de monitorizare. Investiția va fi făcută cu bani de la Consiliul Local.
De asemenea, o altă prioritate a administrației locale o reprezintă siguranța oamenilor, atât pe stradă, cât și în fiecare cartier din oraș. Astfel, Primăria Caracal vrea să înființeze serviciul de Poliție Locală, chiar de luna aceasta.
15 polițiști locali vor fi angajați la Caracal, iar organigrama pentru noua instituție a fost deja stabilită. În prezent se fac demersuri pentru obținerea tuturor documentelor și avizelor necesare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE