Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Stație de Salvare și Pompieri la Dobroteasa
10.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 491

Echipajele de urgență vor ajunge mai repede la cetățenii din zona de nord a județului. Consiliul Județean Olt a stabilit înființarea unei noi stații de ambulanțe și a unei unități de pompieri ce va deservi întreaga zonă. Proiectul se află momentan în fază incipientă și urmează a se efectua studiile de fezabilitate.


Zona de nord a județului, inclusiv comuna Dobroteasa este la o distanță considerabilă față de celelalte stații de ambulanță din județ, iar mașinile de intervenție ajung destul de greu. În acest sens, reprezentanții Consiliului Județean au stabilit înființarea unui nou serviciu de urgență.
La Dobroteasa va fi construită și o stație de pompieri. Aleșii județeni și locali sunt convinși că prin această investiție timpul de reacție va fi mult mai scurt, iar eventualele situații de urgență vor fi rezolvate mai rapid.
Cele două investiții se află momentan în faza de proiect, iar în cel mai scurt timp se vor efectua și studiile de fezabilitate. Asta înseamnă că, în curând, Ambulanța și Pompierii vor veni și de la Dobroteasa.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020