Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Autobuze electrice și microbuze noi
18.09.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 909

Primăria Slatina a accesat fonduri europene pentru achiziția 10 autobuze electrice. În plus, municipalitatea mai are în derulare încă un proiect în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării, pentru a cumpăra alte 8 mijloace de transport în comun electrice. În paralel se organizează licitația pentru achiziționarea altor trei microbuze, care vor circula în viitorul apropiat pe străzile orașului nostru.


Parcul auto al societății de transport în comun Loctrans se va mări. Trei microbuze vor fi achiziționate de municipalitate în următoarea perioadă. Acestea vor suplimenta rutele cele mai aglomerate din oraș.
În curând, Primăria Slatina va achiziționa 10 mijloace de transport în comun electrice. Alte opt autobuze de acest fel ar urma să fie cumpărate cu bani europeni, însă proiectul derulat de Ministerul Dezvoltării avansează destul de greu.

Odată cu achiziționarea noilor mijloace de transport, toate stațiile de autobuz vor fi înlocuite cu unele moderne, iar biletele vor putea fi cumpărate on-line, de pe telefonul mobil. În plus, vor fi amplasate stații noi, în zonele în care se vor extinde traseele mijloacelor de transport în comun.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE