Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Angajări masive la Spitalul Slatina
05.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 6876

Angajări masive vor avea loc, în această toamnă, la Spitalul Județean de Urgență Slatina. 40 de posturi de asistente, infirmiere și brancardieri vor fi scoase la concurs în perioada următoare și va fi asigurat, astfel, necesarul de personal pe toate secțiile cu deficit.


Nu doar investițiile sunt o prioritate pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina, ci și rezolvarea deficitului de personal. Dacă în ceea ce privește medicii, unitatea a angajat specialiștii de care avea nevoie, la capitolul asistente, infirmiere și brancardieri, lipsa de salariați este acută. Problema se va rezolva în această toamnă, anunță conducerea Spitalului Slatina. Vor fi scoase la concurs 40 de posturi.
Și în aceste zile, la Spitalul din Slatina are loc un concurs pentru ocuparea unui post de medic în Laboratorul de analize. După acest concurs vor începe angajările pentru asistente, infirmiere și brancardieri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019