Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinenii votează numele noului parc
19.08.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 428

Primăria Slatina a lansat zilele trecute pe pagina web, un sondaj prin care să aleagă, împreună cu slătinenii, numele noului parc de la unitatea militară. Locuitorii orașului au la dispoziție cinci variante, data limită pentru votarea numelui preferat fiind 27 august.


„Votează numele parcului TĂU” este proiectul municipalității, care a decis să îi lase pe slătineni să aleagă numele noului complex de agrement, amenajat pe terenul fostei unități militare.

Slătinenii au la dispoziție cinci variante din care să își aleagă denumirea noului parc. Acestea sunt:
• Vlaicu Vodă – Domnitorul care a înfăptuit prima atestare documentară a municipiului Slatina în calitate de oraș;
• Slatina Parc – Este cel mai mare parc al municipiului nostru;
• Eroilor – Este construit pe amplasamentul unei foste unități militare ;
• Dorobanți – Denumirea pe care fosta unitate militară a purtat-o în perioada 1877-2004 a fost „Regimentul 3 Dorobanți Olt”.);
• Tineretului – Facilitățile și oportunitățile oferite de noul parc, vor atrage tinerii în orașul nostru

Votul pentru stabilirea numelui noului parc din Slatina se încheie pe 27 august. Inaugurarea parcului are loc pe data de 30 august, când va fi organizat aici Slatina Street Food Festival. Slătinenii se vor bucura nu doar de mâncarea pregătită sub ochii lor, ci și de atmosfera de festival, dar și de majoritatea facilităților oferite de complexul de agrement.
Potrivit rezultatelor preliminare ale sondajului realizat de municipalitatea, numele de parcul Tineretului a atras cele mai multe voturi, urmat de varianta Parcul Eroilor. Slătinenii mai au însă la dispoziţie încă 8 zile pentru a vota numele preferat, iar ierarhia paze suferi modificări.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019