Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
McDonald’s Slatina se deschide miercuri
19.08.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1873

Primarul Slatinei, Emil Moț, a anunțat că restaurantul McDonald’s se va deschide săptămâna aceasta. Oficialii companiei au programat pentru miercuri inaugurarea localului.


McDonald’s Slatina își deschide porțile miercuri, au anunțat reprezentanții Primăriei Slatina, în urma unei discuții pe care au avut-o cu cei din conducerea companiei.
Și reprezentanții McDonald’s au transmis o invitație oficială în care anunță că deschiderea restaurantului este miercuri dimineață. În total, 70 de oameni vor lucra în local, fie că vor servi clienții, fie că se vor ocupa de pregătirea petrecerilor pentru copii.
„În ceea ce privește echipa, restaurantul McDonald’s din Slatina va crea în jur de 70 de noi locuri de munca, atât manageri cât și membri în echipa restaurantului – Hotess- colegele care au în grijă copiii si familiile și se asigură ca vor avea cele mai frumoase petreceri de zi de naștere, Barista – specialiștii in cafea dar și în povești despre cafea, Guest Experience Leaders – cei mai primitori și mai ospitalieri colegi, Crew Members cei care sunt cei mai buni în a pregăti și a servi clienții la cele mai înalte standarde McDonald’s”, a spus Ramona Ciocodei, Communications Manager al companiei.
Restaurantul va avea o suprafață de 400 de metri pătrați, o terasă în aer liber, Mc Drive, un spațiu de joacă exterior și o parcare. Pentru concesionarea celor 3.443 metri pătrați de teren în zona fostei unități militare, investitorul a plătit aproape 1.800.000 lei autorităților din Slatina. McDonald’s are 73 de restaurante în 21 de oraşe din România. Primeşte zilnic peste 200.000 de clienţi şi are o echipă formată din 5.000 de angajaţi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019