Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fără spectacole pe esplanada Slatinei
12.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2749

Spectacolele de „Zilele Slatinei ” au fost ultimele care au avut loc pe esplanada orașului, anunță municipalitatea. Din toamnă, toate manifestările publice de acest gen vor fi mutate în noul parc de pe terenul fostei unități militare. Esplanada intră în reabilitare.


Primăria Slatina a dat ordinul de începere a lucrărilor de refacere a esplanadei. Totodată, municipalitatea a anunțat că, după modernizare, această zonă de promenadă nu va mai găzdui spectacole și alte manifestări care să aducă oameni mulți, zgomot și comercianți.
Esplanada se va transforma într-un spațiu modern și prietenos. Noul proiect prevede desființarea fântânii arteziene și a zonei cu trepte. Noua esplanadă va fi unită cu actualul expo-parc, iar slătinenii se vor putea bucura de această oaza verde fără să mai urce sau să mai coboare scări. Aleile au pavaje noi, din materiale rezistente și vor fi străjuite de fântâni arteziene de dimensiuni mai mici.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020