Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fără spectacole pe esplanada Slatinei
12.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2619

Spectacolele de „Zilele Slatinei ” au fost ultimele care au avut loc pe esplanada orașului, anunță municipalitatea. Din toamnă, toate manifestările publice de acest gen vor fi mutate în noul parc de pe terenul fostei unități militare. Esplanada intră în reabilitare.


Primăria Slatina a dat ordinul de începere a lucrărilor de refacere a esplanadei. Totodată, municipalitatea a anunțat că, după modernizare, această zonă de promenadă nu va mai găzdui spectacole și alte manifestări care să aducă oameni mulți, zgomot și comercianți.
Esplanada se va transforma într-un spațiu modern și prietenos. Noul proiect prevede desființarea fântânii arteziene și a zonei cu trepte. Noua esplanadă va fi unită cu actualul expo-parc, iar slătinenii se vor putea bucura de această oaza verde fără să mai urce sau să mai coboare scări. Aleile au pavaje noi, din materiale rezistente și vor fi străjuite de fântâni arteziene de dimensiuni mai mici.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019