Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lucrări avansate la noul parc și McDonald’s
11.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1110

Constructorul care lucrează la amenajarea parcului de la unitatea militară a accelerat ritmul lucrărilor și își propune să le finalizeze până la sfârșitul lunii august, a anunțat astăzi municipalitatea. Tot atunci se deschide și restaurantul McDonald’s din parc.


Finalul lunii august este termenul pe care Primăria Slatina l-a anunțat astăzi pentru tăierea panglicii la noul parc. Firma care face lucrările de amenajare lucrează în ritm susținut, cu mulți muncitori și utilaje performante, astfel încât slătinenii să se poată bucura de cât mai repede de complexul de agrement. La fel și muncitorii care construiesc restaurantul McDonald’s.
Dacă va fi o tomană blândă, locuitorii orașului se vor bucura din plin de toate facilitățile oferite de noul parc. Sunt locuri de joacă generoase, aparate de fitness, un teren de sport multifuncțional cu tribune, pistă pentru alergare din tartan, dar și alei umbrite și spații acoperite cu gazon pe care se poate face picnic. Cunoscutul restaurant McDonald’s, cu terasă, loc de joacă și McDrive va fi, de asemenea, un punct de atracție pentru slătineni.

Noul parc va dispune și de un sistem de iluminat inteligent, care prevede inclusiv jocuri de lumini pe alei, dar și de un sistem de supraveghere video.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE