Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinenii, încântați de noul parc
19.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1325

O oază de verdeață și relaxare, un spațiu amenajat modern, în care slătinenii se pot bucura de natură. Asta și-au propus autoritățile, atunci când au decis să transforme terenul fostei unități militare într-un parc uriaș. Acum, proiectul lor este la un pas de a fi realizat.


Parcul de la unitatea militară crește sub ochii slătinenilor. Aleile prin contur, copacii înverzesc pe zi trece, iar locurile de joacă au fost instalate. De asemenea, terasa din centrul parcului este aproape gata, muncitorii lucrând acum la finisaje. Utilajele pregătesc terenul pentru ca apoi să fie amplasate rulourile de gazon.
Fie că locuiesc în zona Gării fie că sunt doar în trecere, slătinenii admiră noua zonă de agrement. Va fi locul perfect pentru timp petrecut în aer liber, spun familiile care au copii mici.
Reprezentanții Primăriei Slatina au propus constructorului ca termen de finalizare a lucrării finalul lunii iulie, începutul lunii august. De aceea, lucrările viitoare vor fi riguros programate, astfel încât acest termen să fie respectat.
Noul parc se întinde pe o suprafață de 3 hectare, va dispune de sistem de iluminat inteligent, o pistă de alergare acoperită cu tartan, un teren de sport multifuncțional cu tribune, dar și aparate de fitness.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024