Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcări inteligente cu lift în Slatina
09.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1444

Tot mai aglomerată din cauza numărului mare de mașini, Slatina pare să fi găsit soluția pentru suplimentarea locurilor de parcare. Vor să amenajeze parcări modulare inteligente, cu lifturi. Prima dintre ele ar urma să ajungă în oraș chiar în această toamnă, a anunțat primarul Emil Moț.


Găsirea unui loc de parcare este o mare problemă, în tot mai multe cartiere ale Slatinei. Pe străduțele înghesuite dintre blocuri nu există spațiu pentru amenajare de locuri noi, iar distrugerea spațiilor verzi pentru construcția de parcări betonate nu e cea mai bună soluție. Autoritățile vor încerca o altă variantă, pentru a economisi spațiu și pentru a oferi mai multe locuri pentru mașinile slătinenilor. Parcări verticale, cu lifturi.
Astfel de parcări sunt folosite cu succes în marile orașe europene. Și în Slatina, conceptul se va extinde dacă locuitorii orașului îl vor aprecia.
Autoritățile din Slatina nu au abandonat nici proiectul care prevedea construirea unei parcări etajate pe Aleea Muncii. Studiu de fezabilitate al investiției va fi gata luna aceasta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019