Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcări inteligente cu lift în Slatina
09.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1634

Tot mai aglomerată din cauza numărului mare de mașini, Slatina pare să fi găsit soluția pentru suplimentarea locurilor de parcare. Vor să amenajeze parcări modulare inteligente, cu lifturi. Prima dintre ele ar urma să ajungă în oraș chiar în această toamnă, a anunțat primarul Emil Moț.


Găsirea unui loc de parcare este o mare problemă, în tot mai multe cartiere ale Slatinei. Pe străduțele înghesuite dintre blocuri nu există spațiu pentru amenajare de locuri noi, iar distrugerea spațiilor verzi pentru construcția de parcări betonate nu e cea mai bună soluție. Autoritățile vor încerca o altă variantă, pentru a economisi spațiu și pentru a oferi mai multe locuri pentru mașinile slătinenilor. Parcări verticale, cu lifturi.
Astfel de parcări sunt folosite cu succes în marile orașe europene. Și în Slatina, conceptul se va extinde dacă locuitorii orașului îl vor aprecia.
Autoritățile din Slatina nu au abandonat nici proiectul care prevedea construirea unei parcări etajate pe Aleea Muncii. Studiu de fezabilitate al investiției va fi gata luna aceasta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE