Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina înflorește cu Expo Flora
08.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1379

Primăria Slatina pregătește o nouă ediție a Expo Flora, eveniment ajuns la ediția a XXV-a. Peste 60 de expozanți și-au anunțat deja prezența pe esplanada orașului, în perioada 23-26 mai. Ei vor oferi cumpărătorilor atât flori și bulbi cât și unelte pentru grădinărit și articole de artizanat.


Slatina înflorește la sfârșitul acestei luni, când municipalitatea va organiza o nouă ediție a Expo Flora. Zeci de producători de flori din toate colțurile țării, dar și comercianți de articole de artizanat și accesorii pentru grădină își vor expune marfa pe esplanada orașului.
Anul trecut producători din toate colțurile țării au adus la Slatina plante de tot felul, de la trandafiri, căpșuni în ghiveci care rodesc tot anul și până la mimoze, lavandă sau plante aromatice.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019