Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina înflorește cu Expo Flora
08.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1862

Primăria Slatina pregătește o nouă ediție a Expo Flora, eveniment ajuns la ediția a XXV-a. Peste 60 de expozanți și-au anunțat deja prezența pe esplanada orașului, în perioada 23-26 mai. Ei vor oferi cumpărătorilor atât flori și bulbi cât și unelte pentru grădinărit și articole de artizanat.


Slatina înflorește la sfârșitul acestei luni, când municipalitatea va organiza o nouă ediție a Expo Flora. Zeci de producători de flori din toate colțurile țării, dar și comercianți de articole de artizanat și accesorii pentru grădină își vor expune marfa pe esplanada orașului.
Anul trecut producători din toate colțurile țării au adus la Slatina plante de tot felul, de la trandafiri, căpșuni în ghiveci care rodesc tot anul și până la mimoze, lavandă sau plante aromatice.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019