Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Reparații și marcaje pe străzile principale
03.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 287

Luna mai este luna în care se fac reparaţii şi marcaje rutiere pe mai multe străzi din Slatina. De la arterele de tranzit şi până la cartierele în care betonul din parcări şi de pe trotuare s-a degradat, toate sunt pe listă pentru a fi refăcute în această perioadă.


Cu lucrări de asfaltare aflate pe final în cartierul Eugen Ionescu şi pe străzile Alice Botez şi General Emanoil Ionescu, autorităţile din Slatina vor să înceapă reparaţiile şi marcajele rutiere în alte zone ale oraşului. Sunt vizate în primul rând străzile traversate de traficul greu, care au ieşit din iarnă cu gropi. Apoi, utilajele se vor muta în parcările şi pe trotuarele cu beton degradat.
Pe străzile care nu au nevoie de reparaţii se vor reface marcajele rutiere, anunţă reprezentanţii Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public Slatina.
Şi strada Oituz va beneficia de unele reparaţii, înainte să fie închisă pentru modernizarea capitală, care va începe în câteva luni.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019