Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Reparații și marcaje pe străzile principale
03.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 230

Luna mai este luna în care se fac reparaţii şi marcaje rutiere pe mai multe străzi din Slatina. De la arterele de tranzit şi până la cartierele în care betonul din parcări şi de pe trotuare s-a degradat, toate sunt pe listă pentru a fi refăcute în această perioadă.


Cu lucrări de asfaltare aflate pe final în cartierul Eugen Ionescu şi pe străzile Alice Botez şi General Emanoil Ionescu, autorităţile din Slatina vor să înceapă reparaţiile şi marcajele rutiere în alte zone ale oraşului. Sunt vizate în primul rând străzile traversate de traficul greu, care au ieşit din iarnă cu gropi. Apoi, utilajele se vor muta în parcările şi pe trotuarele cu beton degradat.
Pe străzile care nu au nevoie de reparaţii se vor reface marcajele rutiere, anunţă reprezentanţii Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public Slatina.
Şi strada Oituz va beneficia de unele reparaţii, înainte să fie închisă pentru modernizarea capitală, care va începe în câteva luni.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019