Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltul, traversat de drumuri modernizate
16.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1255

Două drumuri importante din județ vor fi complet modernizate cu fonduri europene, în perioada următoare. Proiectele derulate de Consiliul Județean presupun asfaltări începând din nordul județului, de la Verguleasa și până pe Valea Oltului, la Giuvărăști, către județul Teleorman. Pentru primul tronson, lucrările ar putea începe anul acesta.


Cel mai mare proiect de infrastructură rutieră derulat de Consiliul Județean Olt pe fonduri europene, reabilitarea DJ 546, a intrat în linie dreaptă. În câteva săptămâni se vor finaliza lucrările de proiectare, iar apoi se va organiza licitația pentru desemnarea constructorului.
Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării, un al program cu fonduri europene, va finanța lucrări de modernizare pentru alte două drumuri județene din Olt. Cel mai avansat este proiectul care cuprinde tronsonul cunoscut drept Valea Oltului.
Cu aceste șosele complet refăcute, traficul rutier din județ se va desfășura în condiții mult mai bune, explică reprezentanții Consiliului Județean.
Celălalt tronson de drum care așteaptă undă verde pentru asfaltare se află într-o zonă în care mai sunt încă porțiuni de drum județean balastate. Este vorba despre porțiunea care pornește din Fălcoiu către Osica de Jos, Dobrun, Voineasa și iese în Balș.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019