Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltul, traversat de drumuri modernizate
16.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1330

Două drumuri importante din județ vor fi complet modernizate cu fonduri europene, în perioada următoare. Proiectele derulate de Consiliul Județean presupun asfaltări începând din nordul județului, de la Verguleasa și până pe Valea Oltului, la Giuvărăști, către județul Teleorman. Pentru primul tronson, lucrările ar putea începe anul acesta.


Cel mai mare proiect de infrastructură rutieră derulat de Consiliul Județean Olt pe fonduri europene, reabilitarea DJ 546, a intrat în linie dreaptă. În câteva săptămâni se vor finaliza lucrările de proiectare, iar apoi se va organiza licitația pentru desemnarea constructorului.
Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării, un al program cu fonduri europene, va finanța lucrări de modernizare pentru alte două drumuri județene din Olt. Cel mai avansat este proiectul care cuprinde tronsonul cunoscut drept Valea Oltului.
Cu aceste șosele complet refăcute, traficul rutier din județ se va desfășura în condiții mult mai bune, explică reprezentanții Consiliului Județean.
Celălalt tronson de drum care așteaptă undă verde pentru asfaltare se află într-o zonă în care mai sunt încă porțiuni de drum județean balastate. Este vorba despre porțiunea care pornește din Fălcoiu către Osica de Jos, Dobrun, Voineasa și iese în Balș.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE