Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fiscul se împrietenește cu fermierii
12.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 139

Reprezentanţii Fiscului oltean merg săptămânal în fiecare comună din judeţ să stea de vorbă cu fermierii care trebuie să depună Declaraţia unică. Îi consiliază în legătură cu date care trebuie înscrise în formular şi îi ajută să se înregistreze pe platforma online. Se asigură astfel că vor respecta cu toţii termenele impuse pentru înregistrarea veniturilor, fără să fie ulterior penalizaţi.


De voie, de nevoie, fermierii care deţin supraţe mai mari de teren şi obţin venituri din activităţi agricole, trebuie să se împrietenească şi cu Fiscul. Ei au obligaţia să depună, de anul acesta, Declaraţia unică exclusiv online. O misiune dificilă, mai ales pentru cei în vârstă, care nu ştiu să folosească un computer. Ca să le vină în ajutor, angajaţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice au ajuns în fiecare localitate din judeţ.
Reprezetanţii Fiscului spun că lucrează mai greu cu fermierii care nu au o căsuţă de email. Pe aceştia îi sfătuiesc se apeleze la ajutorul unui specialist, înainte să depună formularul electronic.
În perioada următoare, angajaţii Finanţelor vor continua să organizeze întâlniri cu fermierii care trebuie să depună Declaraţia unică. Ei mai au timp până pe 31 iulie să se înregistreze în spaţiul privat virtual şi să îşi declare veniturile.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019