Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fiscul se împrietenește cu fermierii
12.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 143

Reprezentanţii Fiscului oltean merg săptămânal în fiecare comună din judeţ să stea de vorbă cu fermierii care trebuie să depună Declaraţia unică. Îi consiliază în legătură cu date care trebuie înscrise în formular şi îi ajută să se înregistreze pe platforma online. Se asigură astfel că vor respecta cu toţii termenele impuse pentru înregistrarea veniturilor, fără să fie ulterior penalizaţi.


De voie, de nevoie, fermierii care deţin supraţe mai mari de teren şi obţin venituri din activităţi agricole, trebuie să se împrietenească şi cu Fiscul. Ei au obligaţia să depună, de anul acesta, Declaraţia unică exclusiv online. O misiune dificilă, mai ales pentru cei în vârstă, care nu ştiu să folosească un computer. Ca să le vină în ajutor, angajaţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice au ajuns în fiecare localitate din judeţ.
Reprezetanţii Fiscului spun că lucrează mai greu cu fermierii care nu au o căsuţă de email. Pe aceştia îi sfătuiesc se apeleze la ajutorul unui specialist, înainte să depună formularul electronic.
În perioada următoare, angajaţii Finanţelor vor continua să organizeze întâlniri cu fermierii care trebuie să depună Declaraţia unică. Ei mai au timp până pe 31 iulie să se înregistreze în spaţiul privat virtual şi să îşi declare veniturile.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019