Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fărcașele, o comună în dezvoltare
11.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 286

Două proiecte importante sunt în această perioadă în derulare în comuna Fărcașele. Unul dintre acestea vizează asfaltarea a șase kilometri de drumuri locale, autoritățile reușind să obțină finanțare de peste cinci milioane de lei de la Guvern. Un alt proiect aproape finalizat se referă la modernizarea și extinderea căminului cultural, în care tinerii își pot organiza în cele mai bune condiții evenimentele importante din viața lor.


Comuna Fărcașele este în plină dezvoltare, datorită proiectelor pe care autoritățile de aici reușesc să le implementeze cu succes. Iluminatul public schimbat și montarea unui sistem de supraveghere video sunt două investiții finalizate recent. De asemenea, în această perioadă, mai multe străzi din comună vor fi asfaltate.

În curând și căminul cultural va avea o nouă înfățișare. Primăria o obținut finanțare de la Guvern pentru modernizarea și extinderea acestei clădiri.
Totodată, unitățile de învățământ au fost modernizate și le oferă copiilor cele mai bune condiții pentru a obține performanțe. Pe lista de investiții a edilului mai sunt lucrări de asfaltare pe mai multe tronsoane de drumuri comunale. Autoritățile caută surse de finanțare pentru aceste proiecte.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE