Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fărcașele, o comună în dezvoltare
11.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 189

Două proiecte importante sunt în această perioadă în derulare în comuna Fărcașele. Unul dintre acestea vizează asfaltarea a șase kilometri de drumuri locale, autoritățile reușind să obțină finanțare de peste cinci milioane de lei de la Guvern. Un alt proiect aproape finalizat se referă la modernizarea și extinderea căminului cultural, în care tinerii își pot organiza în cele mai bune condiții evenimentele importante din viața lor.


Comuna Fărcașele este în plină dezvoltare, datorită proiectelor pe care autoritățile de aici reușesc să le implementeze cu succes. Iluminatul public schimbat și montarea unui sistem de supraveghere video sunt două investiții finalizate recent. De asemenea, în această perioadă, mai multe străzi din comună vor fi asfaltate.

În curând și căminul cultural va avea o nouă înfățișare. Primăria o obținut finanțare de la Guvern pentru modernizarea și extinderea acestei clădiri.
Totodată, unitățile de învățământ au fost modernizate și le oferă copiilor cele mai bune condiții pentru a obține performanțe. Pe lista de investiții a edilului mai sunt lucrări de asfaltare pe mai multe tronsoane de drumuri comunale. Autoritățile caută surse de finanțare pentru aceste proiecte.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019