Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Camere video performante în Slatina
11.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 245

Primăria Slatina va achiziționa anul acesta 64 de camere video, cu tot cu accesoriile necesare pentru a fi montate pe străzi. La intrările în oraș vor fi sisteme performante, care vor înregistra inclusiv numerele de înmatriculare ale mașinilor.


Se extinde sistemul de supraveghere video, la Slatina. Autoritățile au refăcut studiul de fezabilitate, întrucât cel vechi, realizat cu mai mulți ani în urmă, prevedea sume prea mici pentru această investiție, iar la licitațiile organizate nu s-a prezentat nici un constructor.
Municipalitatea și Poliția Locală au stabilit zonele în care vor fi montate sistemele video. Sunt vizate în primul rând intersecțiile, dar și străzile de la intrarea în oraș, anunță reprezentanții primăriei.
Noul sistem video ce va fi achiziționat și montat anul acesta va costa aproximativ 2,8 milioane lei, bani din bugetul local. În curând va fi extins și dispeceratul video al Poliției Locale, pentru ca imaginile de pe noile camere să poată fi urmărite în timp real pe ecrane.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019