Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Camere video performante în Slatina
11.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 533

Primăria Slatina va achiziționa anul acesta 64 de camere video, cu tot cu accesoriile necesare pentru a fi montate pe străzi. La intrările în oraș vor fi sisteme performante, care vor înregistra inclusiv numerele de înmatriculare ale mașinilor.


Se extinde sistemul de supraveghere video, la Slatina. Autoritățile au refăcut studiul de fezabilitate, întrucât cel vechi, realizat cu mai mulți ani în urmă, prevedea sume prea mici pentru această investiție, iar la licitațiile organizate nu s-a prezentat nici un constructor.
Municipalitatea și Poliția Locală au stabilit zonele în care vor fi montate sistemele video. Sunt vizate în primul rând intersecțiile, dar și străzile de la intrarea în oraș, anunță reprezentanții primăriei.
Noul sistem video ce va fi achiziționat și montat anul acesta va costa aproximativ 2,8 milioane lei, bani din bugetul local. În curând va fi extins și dispeceratul video al Poliției Locale, pentru ca imaginile de pe noile camere să poată fi urmărite în timp real pe ecrane.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE