Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
32 de milioane pentru drumurile județene
10.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1297

Consiliul Județean a alocat 32 de milioane de lei în bugetul de anul acesta pentru reparații la drumuri, dar și pentru a începe lucrări noi de infrastructură rutieră. La Bălteni, va fi amenajată o centură ocolitoare, astfel încât mașinile de gunoi să nu mai treacă prin comună, în drumul lor către haldă.


Pe lângă investițiile masive în modernizarea și dotarea Spitalului Slatina, Consiliul Județean a alocat sume importante de bani și pentru refacerea infrastructurii rutiere. Fie că vorbim de reparații ale drumurilor județene, fie de consolidări în zonele afectate de alunecările de teren, toate sunt pe lista de investiții pentru anul acesta.
Tot din bugetul Consiliului Județean se vor construi două tronsoane noi de drum. Pentru început, autoritățile au alocat fondurile necesare studiilor de fezabilitate.
În același timp vor continua proiectele pe fonduri europene pentru refacerea drumurilor. Cel mai avansat dintre ele vizează DJ 546 Dăneasa-Verguleasa. În scurt timp vor fi gata lucrările de proiectare, pentru ca apoi să fie scoasă la licitație și execuția.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024