Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
32 de milioane pentru drumurile județene
11.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1132

Consiliul Județean a alocat 32 de milioane de lei în bugetul de anul acesta pentru reparații la drumuri, dar și pentru a începe lucrări noi de infrastructură rutieră. La Bălteni, va fi amenajată o centură ocolitoare, astfel încât mașinile de gunoi să nu mai treacă prin comună, în drumul lor către haldă.


Pe lângă investițiile masive în modernizarea și dotarea Spitalului Slatina, Consiliul Județean a alocat sume importante de bani și pentru refacerea infrastructurii rutiere. Fie că vorbim de reparații ale drumurilor județene, fie de consolidări în zonele afectate de alunecările de teren, toate sunt pe lista de investiții pentru anul acesta.
Tot din bugetul Consiliului Județean se vor construi două tronsoane noi de drum. Pentru început, autoritățile au alocat fondurile necesare studiilor de fezabilitate.
În același timp vor continua proiectele pe fonduri europene pentru refacerea drumurilor. Cel mai avansat dintre ele vizează DJ 546 Dăneasa-Verguleasa. În scurt timp vor fi gata lucrările de proiectare, pentru ca apoi să fie scoasă la licitație și execuția.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE