Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
32 de milioane pentru drumurile județene
11.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1018

Consiliul Județean a alocat 32 de milioane de lei în bugetul de anul acesta pentru reparații la drumuri, dar și pentru a începe lucrări noi de infrastructură rutieră. La Bălteni, va fi amenajată o centură ocolitoare, astfel încât mașinile de gunoi să nu mai treacă prin comună, în drumul lor către haldă.


Pe lângă investițiile masive în modernizarea și dotarea Spitalului Slatina, Consiliul Județean a alocat sume importante de bani și pentru refacerea infrastructurii rutiere. Fie că vorbim de reparații ale drumurilor județene, fie de consolidări în zonele afectate de alunecările de teren, toate sunt pe lista de investiții pentru anul acesta.
Tot din bugetul Consiliului Județean se vor construi două tronsoane noi de drum. Pentru început, autoritățile au alocat fondurile necesare studiilor de fezabilitate.
În același timp vor continua proiectele pe fonduri europene pentru refacerea drumurilor. Cel mai avansat dintre ele vizează DJ 546 Dăneasa-Verguleasa. În scurt timp vor fi gata lucrările de proiectare, pentru ca apoi să fie scoasă la licitație și execuția.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019