Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investiții de 16 milioane lei la Spitalul Județean
09.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 229

Spitalul Județean Slatina va beneficia și anul acesta de lucrări importante de modernizare, dar și de aparatură medicală nouă. O bună parte din bugetul de investiții al Consiliului Județean va merge către unitatea medicală. Banii vor acoperi atât proiectele aflate în derulare cât și investiții noi, care vor demara anul acesta.


Cu mai multe proiecte în derulate, dar și alte investiții pe lista de așteptare, Spitalul Județean Slatina are nevoie de fonduri consistente. Un mare ajutor vine din partea Consiliului Județean, care a aprobat astăzi sumele ce vor fi direcționate către unitatea medicală. Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a explicat ce lucrări vor fi finanțate anul acesta.
O parte din bani vor merge și către anveloparea corpului central. Interiorul imobilului va fi modernizat printr-un proiect al Ministerului Dezvoltării, care nu include însă și refacerea fațadei.
De asemenea, toate secțiile care vor fi modernizate pe parcursul acestui an vor fi dotate cu mobilier modern, achiziționat tot cu sprijinul Consiliului Județean.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE