Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investiții de 16 milioane lei la Spitalul Județean
09.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 206

Spitalul Județean Slatina va beneficia și anul acesta de lucrări importante de modernizare, dar și de aparatură medicală nouă. O bună parte din bugetul de investiții al Consiliului Județean va merge către unitatea medicală. Banii vor acoperi atât proiectele aflate în derulare cât și investiții noi, care vor demara anul acesta.


Cu mai multe proiecte în derulate, dar și alte investiții pe lista de așteptare, Spitalul Județean Slatina are nevoie de fonduri consistente. Un mare ajutor vine din partea Consiliului Județean, care a aprobat astăzi sumele ce vor fi direcționate către unitatea medicală. Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a explicat ce lucrări vor fi finanțate anul acesta.
O parte din bani vor merge și către anveloparea corpului central. Interiorul imobilului va fi modernizat printr-un proiect al Ministerului Dezvoltării, care nu include însă și refacerea fațadei.
De asemenea, toate secțiile care vor fi modernizate pe parcursul acestui an vor fi dotate cu mobilier modern, achiziționat tot cu sprijinul Consiliului Județean.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019