Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Buget mai mare pentru Consiliul Județean
09.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 211

Bugetul Consiliului Județean a fost aprobat astăzi, în ședință extraordinară. Banii primiți de la Guvern sunt mai mulți decât anul trecut, așa că și suma destinată investițiilor va fi mai mare. Spitalul Județean de Urgență primește 16 milioane de lei pentru a continua lucrările aflate în derulare și pentru aparatură medicală.


Consilierii județeni au fost convocați astăzi la o ședință extraordinară, în cadrul căreia a fost aprobat bugetul pentru anul 2019. Suma repartizată de Guvern, conform noii formule de calcul este mulțumitoare, explică președintele Marius Oprescu.

Spitalul Județean va beneficia în continuare de un sprijin financiar consistent din partea Consiliului Județean. Investițiile în confortul bolnavilor, dar și susținerea bonusurilor salariale pentru angajații unității medicale vor fi susținute din bugetul județean.

Din banii primiți de la Guvern și din excedentul bugetar, Consiliul Județean va demara și alte proiecte de investiții, atât în domeniul infrastructurii rutiere cât și al asistenței sociale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE