Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Constructorul drumului expres, întâlnire cu autoritățile
11.02.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 523

Reprezentanți ai Companiei de Drumuri, dar și ai constructorului Drumului Expres Craiova-Slatina Pitești au participat astăzi la o întâlnire de lucru la Consiliul Județean Olt. La discuții au luat parte și primarii localităților traversate de șosea, fiind stabilite traseul exact și detaliile exproprierilor.


Înainte să treacă la lucru, constructorul tronsonului din Olt al Drumului Expres a avut astăzi o discuție cu autoritățile județene și locale. Primari sau reprezentanți ai primăriilor din cele șapte localități tranzitate de șosea au luat și ei partea la întâlnirea de lucru organizată în sala de ședințe a Consiliului Județean. Astăzi a fost solicitată actualizarea certificatului de urbanism al lucrării, iar detaliile traseului trebuie stabilite cu exactitate.

La întâlnirea de lucru au luat parte și reprezentanți ai companiei UMB Spedition Bacău, care a câștigat proiectarea și execuția acestui tronson de drum care traversează județul Olt. Ei speră ca proiectarea să se finalizeze într-un interval mai scurt decât perioada precizată în contract.
Primarii au discutat în special problemele legate de exproprieri. Vor ca oamenii să primească un preț corect pentru terenurile traversate de șoseaua de mare viteză.
Exproprierile vor fi realizate în cel mult 12 luni, adică atât cât durează proiectarea, astfel încât constructorul să își poată organiza apoi fără probleme șantierul.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019