Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Autorizații pentru vânzătorii de mărțișoare
11.02.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 418

Cei care vor să vândă mărțișoare în Slatina sunt așteptați în această perioadă să depună cereri pentru concesionarea terenului. Vor fi două zone pentru care se vor emite autorizații, pe Bulevardul A.I. Cuza și pe strada Ecaterina Teodoroiu, în cartierul Steaua. Data limită pentru solicitarea spațiilor este 15 februarie.


Direcția Generală Economică înregistrează în această perioadă cereri din partea comercianților de mărțișoare. Aceștia își vor putea vinde marfa în două zone ale orașului, aceleași ca și anul trecut.
Cei care nu și-au depus încă solicitările mai au la dispoziție doar câteva zile, spun reprezentanții Direcției Economice. Urmează o perioadă de analiză a documentelor apoi se va trece la eliberarea acordurilor.
Numărul comercianților va fi aproximativ același ca și anul trecut, având în vedere numărul cererilor depuse până acum. Cei mai mulți vor concesiona suprafețe mici, cuprinse între 1,5 și 3 metri pătrați, iar câțiva comercianți își vor amplasa standuri ceva mai mari, care vor ocupa 9 sau 10 metri pătrați.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019