Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Autorizații pentru vânzătorii de mărțișoare
11.02.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 472

Cei care vor să vândă mărțișoare în Slatina sunt așteptați în această perioadă să depună cereri pentru concesionarea terenului. Vor fi două zone pentru care se vor emite autorizații, pe Bulevardul A.I. Cuza și pe strada Ecaterina Teodoroiu, în cartierul Steaua. Data limită pentru solicitarea spațiilor este 15 februarie.


Direcția Generală Economică înregistrează în această perioadă cereri din partea comercianților de mărțișoare. Aceștia își vor putea vinde marfa în două zone ale orașului, aceleași ca și anul trecut.
Cei care nu și-au depus încă solicitările mai au la dispoziție doar câteva zile, spun reprezentanții Direcției Economice. Urmează o perioadă de analiză a documentelor apoi se va trece la eliberarea acordurilor.
Numărul comercianților va fi aproximativ același ca și anul trecut, având în vedere numărul cererilor depuse până acum. Cei mai mulți vor concesiona suprafețe mici, cuprinse între 1,5 și 3 metri pătrați, iar câțiva comercianți își vor amplasa standuri ceva mai mari, care vor ocupa 9 sau 10 metri pătrați.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE