Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Stație de Ambulanță la Tufeni
08.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 170

O stație de Ambulanță va fi înființată în curând în comuna Tufeni, din județul Olt. Primăria a construit deja garajele și sediul, iar o mașină de intervenție va funcționa acolo cu doi asistenți și doi ambulanțieri. Stația din Tufeni va deservi peste 20.000 de persoane, din localitățile limitrofe. În prezent, ambulanța ajunge de la Slatina la Tufeni în 50 de minute.


Localnicii din Tufeni vor avea din nou Salvare în comună, după ce în ultimul an și jumătate acest serviciu de urgență nu a mai funcționat în localitate. Autoritățile locale, cu sprijinul Consiliului Județean Olt și cel al Serviciului Județean de Ambulanță au reușit înființarea unui nou punct de lucru. Sediul a fost construit în continuarea dispensarului din localitate. Primarul, Eugen Șotae, spune că această investiție era o prioritate.
Vicepreședintele Consiliului Județean, Virgil Delureanu spune că a fost aprobată și lista dotărilor, iar în curând stația de Ambulanță va deveni funcțională.
În acest fel, ambulanța va ajunge mult mai repede la solicitări, iar pacienții nu vor mai fi nevoiți să aștepte câte o oră după salvare.
O altă stație de Ambulanță va funcționa și în comuna Dobroteasa. Primăria va construi clădirea pe fonduri europene, iar Consiliul Județean împreună cu Serviciul de Ambulanță vor ajuta la punerea ei în funcțiune.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înmormântare cu poliția și mascații

Înmormântare cu forțele de ordine la poartă. S-a întâmplat ieri, în comuna Slătioara, unde poliția, mascații și jandarmii au intervenit, după ce la eveniment participau, în loc de maximum opt persoane, atât cât prevede ordonanța militară, peste 40 de oameni. Polițiștii i-au trimis acasă pe localnicii veniți să își ia rămas bun de la răposată, fără să conștientizeze însă pericolul la care se expun. Cel care a organizat înmormântarea a fost amendat cu 2.000 de lei.
08 Apr 2020