Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Stație de Ambulanță la Tufeni
08.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 151

O stație de Ambulanță va fi înființată în curând în comuna Tufeni, din județul Olt. Primăria a construit deja garajele și sediul, iar o mașină de intervenție va funcționa acolo cu doi asistenți și doi ambulanțieri. Stația din Tufeni va deservi peste 20.000 de persoane, din localitățile limitrofe. În prezent, ambulanța ajunge de la Slatina la Tufeni în 50 de minute.


Localnicii din Tufeni vor avea din nou Salvare în comună, după ce în ultimul an și jumătate acest serviciu de urgență nu a mai funcționat în localitate. Autoritățile locale, cu sprijinul Consiliului Județean Olt și cel al Serviciului Județean de Ambulanță au reușit înființarea unui nou punct de lucru. Sediul a fost construit în continuarea dispensarului din localitate. Primarul, Eugen Șotae, spune că această investiție era o prioritate.
Vicepreședintele Consiliului Județean, Virgil Delureanu spune că a fost aprobată și lista dotărilor, iar în curând stația de Ambulanță va deveni funcțională.
În acest fel, ambulanța va ajunge mult mai repede la solicitări, iar pacienții nu vor mai fi nevoiți să aștepte câte o oră după salvare.
O altă stație de Ambulanță va funcționa și în comuna Dobroteasa. Primăria va construi clădirea pe fonduri europene, iar Consiliul Județean împreună cu Serviciul de Ambulanță vor ajuta la punerea ei în funcțiune.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019