Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Stație de Ambulanță la Tufeni
08.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 137

O stație de Ambulanță va fi înființată în curând în comuna Tufeni, din județul Olt. Primăria a construit deja garajele și sediul, iar o mașină de intervenție va funcționa acolo cu doi asistenți și doi ambulanțieri. Stația din Tufeni va deservi peste 20.000 de persoane, din localitățile limitrofe. În prezent, ambulanța ajunge de la Slatina la Tufeni în 50 de minute.


Localnicii din Tufeni vor avea din nou Salvare în comună, după ce în ultimul an și jumătate acest serviciu de urgență nu a mai funcționat în localitate. Autoritățile locale, cu sprijinul Consiliului Județean Olt și cel al Serviciului Județean de Ambulanță au reușit înființarea unui nou punct de lucru. Sediul a fost construit în continuarea dispensarului din localitate. Primarul, Eugen Șotae, spune că această investiție era o prioritate.
Vicepreședintele Consiliului Județean, Virgil Delureanu spune că a fost aprobată și lista dotărilor, iar în curând stația de Ambulanță va deveni funcțională.
În acest fel, ambulanța va ajunge mult mai repede la solicitări, iar pacienții nu vor mai fi nevoiți să aștepte câte o oră după salvare.
O altă stație de Ambulanță va funcționa și în comuna Dobroteasa. Primăria va construi clădirea pe fonduri europene, iar Consiliul Județean împreună cu Serviciul de Ambulanță vor ajuta la punerea ei în funcțiune.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019