Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Sistemul video, mai eficient
06.02.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1390

Pentru a urmări și a folosi mai eficient imaginile video surprinse de camerele de supraveghere, Poliția Locală Slatina a angajat specialiști IT. Schimbarea s-a dovedit una inspirată, după ce informaticienii care analizează imaginile au depistat detalii importante care i-au ajutat pe oamenii legii în situații limită.


Folosit eficient, sistemul video este un ajutor real atât pentru autorități cât și pentru anchetatori. Convinși de acest lucru, reprezentanții Poliției Locale Slatina au hotărât să angajeze informaticieni care să știe să depisteze și să furnizeze detalii de pe imaginile surprinse de camerele din oraș.
Trei specialiști IT lucrează în dispeceratul video am orașului, iar munca și priceperea lor încep să dea roade.
Autoritățile vor să extindă sistemul video al orașului și să achiziționeze încă 60 de camere.
Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost de mare ajutor și firmei de spații verzi, Dezvoltare Urbană Slatina, dar și Direcției Administrarea Patrimoniului. Sistemul video a surprins tineri care distrugeau obiecte de mobilier urban sau furau plante din rondurile din oraș.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019