Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Sistemul video, mai eficient
06.02.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1442

Pentru a urmări și a folosi mai eficient imaginile video surprinse de camerele de supraveghere, Poliția Locală Slatina a angajat specialiști IT. Schimbarea s-a dovedit una inspirată, după ce informaticienii care analizează imaginile au depistat detalii importante care i-au ajutat pe oamenii legii în situații limită.


Folosit eficient, sistemul video este un ajutor real atât pentru autorități cât și pentru anchetatori. Convinși de acest lucru, reprezentanții Poliției Locale Slatina au hotărât să angajeze informaticieni care să știe să depisteze și să furnizeze detalii de pe imaginile surprinse de camerele din oraș.
Trei specialiști IT lucrează în dispeceratul video am orașului, iar munca și priceperea lor încep să dea roade.
Autoritățile vor să extindă sistemul video al orașului și să achiziționeze încă 60 de camere.
Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost de mare ajutor și firmei de spații verzi, Dezvoltare Urbană Slatina, dar și Direcției Administrarea Patrimoniului. Sistemul video a surprins tineri care distrugeau obiecte de mobilier urban sau furau plante din rondurile din oraș.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înmormântare cu poliția și mascații

Înmormântare cu forțele de ordine la poartă. S-a întâmplat ieri, în comuna Slătioara, unde poliția, mascații și jandarmii au intervenit, după ce la eveniment participau, în loc de maximum opt persoane, atât cât prevede ordonanța militară, peste 40 de oameni. Polițiștii i-au trimis acasă pe localnicii veniți să își ia rămas bun de la răposată, fără să conștientizeze însă pericolul la care se expun. Cel care a organizat înmormântarea a fost amendat cu 2.000 de lei.
08 Apr 2020