Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Semafoare inteligente pe fonduri europene
05.02.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1025

Se schimbă radical sistemul de semaforizare din Slatina, anunță autoritățile care pregătesc un proiect pe fonduri europene pentru achiziționarea de semafoare inteligente. Acestea vor funcționa în funcție de intensitatea traficului și vor fi monitorizate videi dintr-un dispecerat al Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public.


Autoritățile din Slatina pregătesc un proiect care promite să scape șoferii de așteptarea lungă și uneori inutilă la semafor. Culoarea verde pentru mașini se va instala în funcție de intensitatea traficului, măsurată de senzori amplasați în asfalt.
Traficul va fi supravegheat în permanență printr-un sistem video achiziționat în cadrul aceluiași proiect. Șoferii care nu vor respecta culorile semaforului vor plăti.
Indicatorii tehnico-economici ai proiectului au fost aprobați, următoarea etapă fiind solicitarea fondurilor europene necesare acestei investiții.
Sistemul de semafoare inteligente este unul din proiectele incluse în studiul de mobilitate al Slatinei. Tot aici sunt propuse achiziționarea de biciclete și autobuze electrice, modificarea programului și traseelor autobuzelor și modernizarea tuturor străzilor pe care circulă mijloacele de transport în comun.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019