Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șase terenuri de tenis la Clubul Nautic
26.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 426

Fișa de investiții pentru cele șase terenuri de tenis construite de Primăria Slatina va fi supusă aprobării Consiliului Local. Vor fi patru suprafețe de joc în aer liber și două acoperite, care se vor amenaja în incinta Clubului Nautic. Investiția este estimată la două milioane de lei. Municipalitatea a luat decizia să construiască terenurile de sport pentru a putea schimba destinația fostei baze sportive „Dumitru Dobrescu”, aflată în administrarea Ministerului Tineretului.


 Sportul alb câștigă terenuri la Slatina. Primăria a decis să amenajeze șase terenuri de tenis, în incinta Clubului Nautic. Pe de o parte, pentru a încuraja sportul, iar, pe de altă parte, pentru a respecta decizia celor de la Ministerul Tineretului și Sportului, care administrează în continuare fosta bază sportivă „Dumitru Dobrescu”, respectiv ștrandul din cartierul Progresul. Municipalitatea ar vrea să schimbe destinația terenului și să îl transforme în parc, dar cei de la minister nu se lasă convinși până când nu vor găsi în oraș absolut toate facilitățile care se regăseau cu zeci de ani în urmă în acea bază sportivă.
Zis și făcut. Ca să dea utilitate acelui teren lăsat în paragină, reprezentanții primăriei au decis să aloce fonduri din bugetul local pentru terenurile de tenis pretinse de Ministerul Tineretului.
Indicatorii tehnico-economici ai proiectului au fost realizați, iar în ședința de săptămâna viitoare a Consiliului Local vor fi supuși aprobării. Potrivit documentației postate pe site-ul Primăriei Slatina, vor fi două terenuri acoperite cu o suprafață de aproape 650 metri pătrați fiecare și patru neacoperite, de câte 580 metri pătrați. Amenajarea lor ar trebui să coste aproximativ două milioane de lei. După aprobarea fișei de investiții, va fi organizată licitația pentru desemnarea proiectantului și constructorului, durata estimată pentru realizarea efectivă a lucrărilor fiind de un an.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE