Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua Drapelului, afectată de pandemie
26.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 202

Ziua Drapelului Național a fost marcată, astăzi, și la Slatina. Manifestările au avut loc pe platoul din fața Prefecturii Olt, iar ceremonia a fost restrânsă și au fost respectate măsurile de prevenire a îmbolnăvirii de Covid-19. Participanții au purtat mască de protecție și au păstrat distanța de siguranță, iar evenimentul s-a încheiat fără defilarea gărzii de onoare, așa cum se obișnuia la manifestările de acest gen.


În vremea pandemiei de coronavirus, autoritățile marchează momentele istorice prin ceremonii organizate cu respectarea măsurilor de protecție, pentru prevenirea îmbolnăvirii de coronavirus. Astăzi, la Slatina, a fost celebrată Ziua Drapelului Național, într-o atmosferă restrânsă și fără toate momentele la care eram obișnuiți să asistăm. Cu un număr mic de participanți, care au păstrat distanța de siguranță și au purtat mască de protecție, evenimentul a avut loc pe platoul din fața Prefecturii Olt.
Organizatorii au rostit câteva cuvinte despre însemnătatea istorică a acestei zile, după care a urmat înălțarea drapelului național.
Pentru evitarea aglomerării, la finalul manifestărilor nu a mai avut loc defilarea gărzii de onoare.
Drapelul tricolor a fost folosit prima data în Ţara Românească în 1834, ca steag de luptă, când domnitorul Alexandru Ghica a prezentat sultanului spre aprobare modelul drapelelor şi pavilioanelor navale de luptă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrările la Varianta Oituz, în linie dreaptă

Strategia Primăriei Slatina privind asfaltarea străzilor are ca obiectiv modernizarea infrastructurii rutiere a celor mai aglomerate tronsoane din oraș și descongestionarea traficului greu din aceste zone. Chiar dacă, momentan, circulația se desfășoară în condiții speciale, oamenii se declară mulțumiți de faptul că administrația locală investește în infrastructură și sunt de părere că Slatina se va dezvolta și mai mult în viitorul apropiat.
10 Aug 2020