Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zi liberă și primă pentru vaccinare
21.10.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1005

S-a reluat vaccinarea anti-Covid la Alro Slatina, atât cu prima doză, cu rapelul, iar de câteva zile se face și doza booster. De astăzi, angajații care se imunizează primesc o zi liberă de la serviciu, dar și o primă de 100 de lei. Decizia a fost luată de conducerea companiei, pentru a mări procentul de vaccinare, care în acest moment este de aproape 60%.


 Alro Slatina începe o nouă campanie de vaccinare anti-Covid, în rândul salariaților. Reprezentanții companiei anunță că centrul de vaccinare, deschis în incinta fabricii, și-a reluat activitatea începând de luna aceasta. Angajații sunt imunizați atât cu prima doză, cu rapelul, iar de câteva zile se administrează și doza booster.
Reprezentanții companiei Alro Slatina încearcă să convingă tot mai multe persoane să se imunizeze. De astăzi, cei care se vaccinează au o zi liberă de la muncă, dar și o primă în bani.
Exemplul celor de la Alro, de a-și motiva salariații să se vaccineze, vor să îl urmeze și alte companii din oraș.
La centrul de vaccinare de la Alro Slatina pot fi imunizați ca și în prima etapă, atât membrii familiilor angajaților, dar și salariați de la alte fabrici din municipiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Ion Şerban, unul dintre cei mai iubiţi dascăli din Slatina, a plecat dintre noi

Ion Şerban, unul dintre cei mai iubiţi profesori de la Colegiul Naţional Ion Minulescu, a părăsit prea devreme şi atât de surprinzător această lume. Va rămâne în inimile a zeci de generaţii de elevi care au avut şansa de a cunoaşte un om deosebit şi de a fi educaţi de un profesor unic. Inteligenţa, umorul, vasta sa cultură generală şi talentul său original de a preda au deschis minţile şi sufletele a mii de tineri. Rămas bun, om minunat, odihneşte-te în pace şi luminează-ne mai departe, din alt Univers!
22 Ian 2022

Alro Slatina a mai închis o hală

Criza Alro Slatina se adâncește din cauza creșterii prețului la energie electrică și gaze naturale. Încă o hală se închide începând de astăzi. Este vorba despre hala nr. 8, unde muncitorii fabricii au început deja procedurile pentru oprirea cuvelor. E a doua hală care își încetează activitatea la Alro Slatina, luna aceasta. Iar diminuarea capacității de producție a fabricii este abia la început, spun angajații care se pregătesc de un nou protest.
21 Ian 2022