Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zi istorică, marcată cu fast la Slatina
09.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 258

Zi cu triplă însemnătate istorică marcată, astăzi, la Slatina. A fost Ziua Independenţei de Stat a României, Ziua Victoriei şi Ziua Europei. În cinstea celor trei mari evenimente, autoritățile au organizat un ceremonial la Cimitirul Eroilor, unde au fost ținute discursuri și au fost depuse coroane de flori. La final, soldații au defilat, în aplauzele celor prezenți la manifestări.


Ziua Independenţei de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliţiei Unite în cel de-al Doilea Război Mondial şi Ziua Europei, sunt cele trei mari evenimente care au fost marcate, astăzi, la Slatina. Autoritățile locale, primarul Slatinei, Emil Moț, parlamentari, directori de instituții, dar și oameni politici, s-au adunat la Cimitirul Eroilor, pentru a marca această zi.
Prefectul de Olt, Silviu Neacșu, a transmis mesajul ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, cu ocazia sărbătorii zilei de 9 mai. A fost recitată și o pozie patriotică, ale cărei versuri au trezit în sufletele celor prezenți sentimentul de mândrie națională.
Autoritățile locale și județene, șefi de instituții, dar și reprezentanții partidelor politice au depus apoi coroane de flori la Cimitirul Eroilor. Manifestările s-au încheiat cu defilarea Gărzii de onoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020