Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vremuri grele pentru service-urile auto
23.04.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 847

Activitatea service-urilor auto a fost grav afectată de criza cauzată de starea de urgență. Pentru a nu intra în faliment, managerii au fost forțați să-i trimită pe angajați în concedii sau șomaj tehnic. Sunt totuși optimiști și speră ca în câteva luni, afacerilor lor să înceapă să aducă din nou profit.


Ordonanțele militare din ultimele săptămâni au obligat multe societăți să-și închidă porțile. Și aici ne referim inclusiv la service-urile auto, un sector lovit puternic de noul coronavirus.
Recent, autoritățile au permis service-urilor auto să-și reia activitatea, însă clienții sunt puțini, iar la serviciu au revenit doar o parte dintre angajați. Marian Căruntu, susține că numărul mașinilor care ajung la service în această perioadă este foarte mic, și că a decis să își reia activitatea doar pentru a-și onora contractele.
Patronii de service-uri auto sunt optimiști și speră ca în câteva luni, activitatea să fie reluată la capacitate maximă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020