Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vor avea o sală de sport modernă
15.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 331

Vor începe lucrările la noua de sală de sport din Osica de Sus. Edilul localității spune că se mai așteaptă doar avizul celor de la ISU și că imediat ce îl vor obține, utilajele și echipele de muncitori vor transforma zona respectivă într-un adevărat șantier. Sala de sport va fi una modernă și multifuncțională. Ea va fi folosită pentru meciuri de handbal, volei, baschet sau fotbal.


În curând, toți locuitorii din Osica de Sus se vor putea mândri cu o nouă construcție modernă. Edilul localității, Gheorghe Manicea, spune că tinerii vor avea șansa de a face mișcare într-o sală de sport spațioasă și dotată, în care se vor putea juca meciuri de handbal, volei, baschet sau fotbal. Clădirea va fi folosită atât pentru activități recreative, dar și pentru organizarea diferitelor evenimente sportive.
Momentan, primarul localității Osica de Sus așteaptă avizul de construcție și funcționare din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Imediat ce îl vor obține, utilajele și muncitorii vor da startul lucrărilor de construcție al sălii de sport. Potrivit constructorului care a câștigat licitația, termenul limită de execuție este sfârșitul verii anului 2021.
Valoarea totală a investiției este de aproximativ 1,7 milioane de euro, finanțarea fiind făcută cu bani de la Guvernul României, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020