Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
TMK Artrom, de la oțel brut la țevi premium
28.02.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 762

Fabrica de țevi TMK Artrom Slatina a organizat astăzi un tur interactiv, în cadrul căruia vizitatorii au descoperit cum, dintr-o bară de oțel brut, se fac țevi de înaltă precizie. Conducerea companiei a anunțat că investițiile în tehnologie au permis cucerirea de noi piețe, in care clienții primesc în termene scurte exact produsele de care au nevoie, nu țevi standard.


„How it’s made” este evenimentul în cadrul căruia fabrica de țevi TMK Artrom din Slatina a arătat cum o uzină cu rădăcini în perioada comunistă a devenit un jucător important în lume pe un domeniu de nișă, cel al țevilor industriale.
Țevile care ies pe poarta fabricii de la Slatina sunt folosite în producția de automobile, camioane, utilaje, trenuri de mare viteză, în echipamente hidraulice, macarale, la construcția de poduri și chiar în aparatele foto. Cu o diversitate de produse, realizate în funcție de cererile clienților și nu după anumite standarde, fabrica din Slatina este un jucător important pe piața mondială de țevi industriale.
Industria auto este una din principalele piețe de desfacere a țevilor produse în Slatina. Mărci de top au în componență oțelul prelucrat la standarde înalte de TMK Artrom.
Fabrica din Slatina are 1.500 de angajați și planuri să se extindă, pentru ca în următorii ani să folosească întreaga cantitate de oțel produsă în uzina de la Reșița pe care o deține în producția de țevi premium.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020