Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
The Body Sense, terapie pentru minte și corp
03.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 554

S-a deschis cel mai modern centru de terapii pentru minte și corp, în Slatina. The Body Sense pune la dispoziția doamnelor și domnilor servicii de înaltă clasă. Remodelarea corporală, masaj de relaxare sau tratament cu ajutorul criosaunei sunt facilitățile pe care The Body Sense le oferă de acum.


The Body Sense este cel mai nou și modern centru de relaxare, slăbire și întreținere din orașul nostru, iar de acum puteți beneficia de serviciile oferite de personalul specializat de aici. Terapie pentru energizarea coloanei vertebrale, terapie pentru combaterea migrenelor și insomniilor, toate sunt aplicate prin tehnologii de ultimă generație. Claudiu este terapeut și are o vastă experiență în acest domeniu. El s-a alăturat echipei de profesioniști de la The Body Sense și ne-a arătat cum se desfășoară o ședință pentru cel mai solicitat masaj.

Un alt masaj apreciat de clienți este cel cu roci vulcanice, care ajută întregul cop să se relaxeze, detensionând fiecare mușchi.
Noutatea acestui centru este terapia prin expunerea trupului la frig. Dacă aveți anumite probleme de sănătate sau dacă doriți să slăbiți repede fără a depune efort, trebuie să știți că aici puteți beneficia de criosaună.
Beneficiile terapiei prin criosanună sunt multiple, procedeul fiind util atât pentru sănătate, cât și pentru pierderea în greutate.

Centrul The Body Sense este situat pe Strada Dinu Lipatti, nr.1 și vă așteaptă pentru sesiuni de răsfăț și de întreținere. Pentru detalii și programări puteți accesa www.cryobodysense.com sau puteți apela numărul de telefon 0349.408.033.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE