Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinenii, invitați la marea sărbătoare
17.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1012

Din seria manifestărilor dedicate sărbătoririi a 650 de ani de atestare documentară a Slatinei face parte și acțiunea demarată zilele acestea de autorități: distribuirea a 31.000 de cărți poștale, câte una pentru fiecare locuință din oraș. Ilustrațiile, care cuprind un colaj cu Slatina veche și nouă, le vor aminti slătinenilor, peste ani și ani, despre această mare aniversare.


Dacă nu vor reuși să ajungă la evenimentele organizate de primărie pentru a sărbători 650 de ani de atestare documentară a Slatinei, cu siguranță vor rămâne cu o amintire despre acest moment important din istoria orașului. Slătinenii primesc zilele acestea din partea autorităților cărți poștale, cu tema „Slatina 650”.
Distribuirea cărților poștale reprezintă doar o parte din seria activităților dedicate acestei sărbători.
Reprezentanții municipalității, ajutați de cei ai Prefecturii Olt, au reușit să obțină aprobare pentru a aduce, pentru prima dată la Slatina, documentul de atestare a orașului, vechi de 650 de ani. Slătinenii îl pot vedea sâmbătă, începând cu ora 10.00, la sediul primăriei.
Un alt moment important al manifestărilor este și intonarea imnului Slatinei, în interpretarea Corului Symbol, al Patriarhiei Române, în deschiderea Zilelor Slatinei. Imnul, despre existența căruia știu puțini slătineni, va răsuna și pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, de la ora 17.00,
într-un concert aniversar al acestui cor renumit, înființat și condus de maestrul Jean Lupu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020