Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina se pregătește de Crosul Primăverii
10.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 197

Primăria Slatina face ultimele pregătiri pentru evenimentul sportiv mult așteptat de sute de slătineni: „Crosul primăverii 5K”. Organizatorii îi invită pe toți să facă mișcare, să se distreze și să se relaxeze împreună. Cei care nu s-au înscris încă, o pot face și duminică, înainte de concurs.


Cea de-a doua ediție a „Crosului primăverii 5K” e gata de start. Slătinenii care iubesc mișcarea și vor să petreacă timp în aer liber sunt invitații Primăriei Slatina la această competiție. Înscrierile se pot face chiar și duminică dimineața, anunță reprezentanții municipalității.
Organizatorii au stabilit, în cadrul unei ședințe tehnice, toate detaliile competiției. Pe traseu, concurenții vor beneficia de asistență medicală, dar și de puncte de hidratare, unde vor primi apă și fructe. De asemenea, timpul de alergare al fiecărui participant va fi înregistrat automat, cu ajutorul unui cip.
Concurenții care vor reuși să obțină cei mai buni timpi vor primi premii în bani din partea Primăriei Slatina. Toți participanții se vor bucura însă de un antrenament alături de instructori profesioniști, înainte de start, dar și de o atmosferă frumoasă, de concurs.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020