Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Se deschide Expo Flora
22.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 723

Cel mai mare eveniment din județ dedicat iubitorilor de flori începe mâine, la Slatina. 60 de producători de flori plante decorative și aromatice, de arbori și arbuști vin, din toate colțurile țării, să își expună marfa pe esplanada orașului. Expoziția cu vânzare este deschisă până duminică.


De mâine, Slatina redevine raiul florilor, al culorilor și al parfumurilor proaspete. Începe ediția a XXV-a a Expo- Flora, organizată și anul acesta pe esplanada orașului. Primarul Slatinei, Emil Moț, va deschide oficial expoziția, la ora 11.00. În centrul orașului sunt așteptați zeci de producători de flori și plante decorative din toată țara, dar și comercianți de articole de artizanat și accesorii de grădină. Expoziția rămâne deschisă până duminică după-amiază. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020