Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se lucrează intens la Drumul Expres
16.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1544

Scurtă vizită pe șantierul Drumului Expres Craiova-Slatina-Pitești. Directorul Secției de Drumuri Naționale, Adrian Motorga, a mers, în această dimineață, să vadă stadiul lucrărilor care se desfășoară la ieșirea din Slatina, spre Valea Mare. Zeci de utilaje lucrează acolo, iar muncitorii spun că vor să profite de iarna blândă și să avanseze lucrările, cât mai mult.


Se lucrează de zor la construcția mult așteptatului Drum Expres Craiova-Slatina-Pitești. Săptămâna aceasta au fost aduse zeci de utilaje pe șantier, iar muncitorii au început lucrările în forță. Noul drum va avea câte două benzi de circulație, pe fiecare sens. El va fluidiza traficul aglomerat pe Drumul Național 65, mai ales în orașul Balș, unde, în anumite intervale orare, circulația practic se blochează.
Zeci de autospeciale lucrează zilnic la construcția Drumului Expres. Unele aduc materialele necesare, ia altele ajută la pregătirea primului strat. Directorul SDN Slatina explică faptul că lucrările sunt avansate și se află în diferite stadii de execuție.
În județul Olt vor fi construiți 70 de kilometri de Drum Expres, cu tot cu noduri rutiere, platforme și poduri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE