Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Respect și prețuire pentru medicii slătineni
10.04.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 4278

Aflați tot timpul în slujba pacienților, medicii de familie își continuă activitatea în această perioadă în care sănătatea este, pentru toți, cel mai de preț lucru. Pentru ei, Primăria Slatina va oferi măști și mănuși de protecție pe toată perioada stării de urgență. Totodată, primarul Slatinei, Emil Moț, i-a asigurat de respectul și prețuirea sa.


În această perioadă, întreaga omenire își pune toate speranțele în medici. Ei sunt eroii acestor zile, iar noi toți realizăm cât de important este ajutorul lor. Și primarul Slatinei, Emil Moț, le-a mulțumit public în repetate rânduri pentru curajul și devotamentul lor, iar acum anunță că primăria le va oferi și lor ajutor. Atenția municipalității se îndreaptă către medicii de familie, primii care interacționează cu pacienții, înainte ca acești să ajungă la spital. Pentru a fi protejați de temutul virus, le oferă tuturor măști și mănuși medicinale. Dacă ei sunt protejați, vor rămâne sănătoși și vor putea avea grijă de noi.
Medicii de familie sunt în continuare la cabinet pentru că, dincolo de atenția pe care o acordăm cu toții bolnavilor de COVID-19, sunt multe alte persoane care suferă de diferite afecțiuni. Ei toți au nevoie de tratament, de consultații, dar mai ales de un sfat și o vorbă bună în aceste momente pline de incertitudine.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020