Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Raiul florilor, pe esplanada Slatinei
23.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 902

Mii de flori și plante decorative de tot felul au transformat, începând de astăzi, esplanada Slatinei într-un loc încântător. S-a deschis Expo-Flora, un eveniment pe care toți iubitorii de flori din oraș îl așteptau. Primarul Slatinei, Emil Moț, alături de echipa sa de la Primăria Slatina, a vizitat expoziția și a stat de vorbă cu toți comercianții, dar și cu mulți cumpărători.


Primăria Slatina a deschis astăzi ediția a XXV-a a Expo-Flora, eveniment ce reunește an de an pe esplanada orașului zeci de producători de flori. Primarul Emil Moț a fost prezent, ca în fiecare an, la deschiderea expoziției. A luat la rând standurile, a stat de vorbă cu producătorii și a aflat cu ce au venit nou la târgul de flori. Unul dintre ei i-a povestit edilului că și-a învățat și copiii să îngrijească plantele.
Primarul a analizat și standul firmei de spații verzi a Consiliului Local Slatina, Dezvoltare Urbană, care a venit la expoziție cu plante produse în serele orașului.
Autoritățile așteaptă un număr mare de vizitatori la ediția de anul acesta a Expo-Flora, deschisă până duminică.
Producătorii îi îmbie pe cumpărători cu flori, plante decorative și aromatice, arbuști fructiferi la prețuri bune.
Iar primii cumpărători au apărut imediat după instalarea florilor pe esplanada orașului. S-au arătat încântați de oferta bogată și de prețurile accesibile.
Pe lângă flori și plante decorative, vizitatorii vor găsi la Expo- Flora și articole de artizanat, bijuterii, dar și dulciuri de casă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020