Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Slatina, flori și zâmbete de 1 Martie
01.03.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1246

Doamnele și domnișoarele care au ieșit astăzi la plimbare au avut parte de o surpriză plăcută. Primarul Emil Moț și un grup de reprezentanți ai PSD Slatina le-au ieșit în cale cu flori, urări de 1 Martie și zâmbete.


Pentru sute de femei din municipiu a fost o zi de 1 Martie specială. De Mărțișor s-au simțit răsfățate chiar și atunci când au mers pe stradă. Cei care s-au gândit să facă o bucurie doamnelor și domnișoarelor cu o floare și o urare de sezon, au fost reprezentanții organizației PSD Slatina.
Slătinencele au fost plăcut surprinse și încântate de gestul social-democraților.
Acțiuni similare au fost organizate de PSD în toate orașele din județul Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019