Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina, alături de seniorii orașului
27.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 716

64 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost premiate în cadrul „Galei Seniorilor” de către Primăria Slatina. Evenimentul a făcut parte din seria manifestărilor organizate cu prilejul împlinirii a 652 de ani de la prima atestare documentară a Slatinei. O seară specială, în care atmosfera a fost întreținută de îndrăgita cântăreață Anastasia Lazariuc.


Cea de-a patra ediție a Galei Laureaților, eveniment dedicat oamenilor valoroși ai Slatinei s-a încheiat, vineri cu Gala Seniorilor. O seară dedicată lor, bunicilor din orașul nostru care au împlinit o jumătate de secol de căsnicie și care au contribuit la dezvoltarea Slatinei. Alături de ei, cu gânduri și sentimente de apreciere, s-au aflat primarul Emil Moț și viceprimarul Gigi Vîlceleanu.
Sunt 64 de povești de viață, cu bune, cu rele, cu realizări, dar și eșecuri, peste care au reușit să treacă împreună. Diploma de Fidelitate din partea Primăriei Slatinei a fost un dar neprețuit, spun bunicii orașului. Unii ne-au dezvăluit câteva dintre secretele longevității căsătoriei lor.
A fost un eveniment sensibil, emoționant, de la care nu au lipsit momentele artistice cu cântece populare și voie bună oferite de tânăra Denisa Popescu.
La rândul lui, primarul Slatinei, Emil Moț a avut parte de o surpriză de proporții.
O parte dintre bunici au profitat de prezența primarului și i-au spus ce și-ar mai dori să facă pentru orașul lor.
După premierea cuplurilor de aur, organizatorii acestui eveniment extraordinar au pregătit încă o surpriză celor prezenți. Îndrăgita cântăreață Anastasia Lazariuc a bucurat publicul cu cele mai frumoase șlagăre ale sale.
La final, Anastasia a spus că s-a simțit minunat la Slatina, felicitând inițiativa autorităților pentru această gală a seniorilor cetății.
La ceas aniversar, frumoasa doamnă a muzicii românești a transmis câteva gânduri pentru slătineni.
Secvențe din „Gala Seniorilor” vor fi difuzate în emisiunea „Reporter 24”, pe Olt Tv, din această seară, de la ora 21.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE