Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pregătiți să intervină în caz de ninsoare
05.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2443

Agenția Națională de Meteorologie a emis astăzi, pentru județul Olt, un cod galben de vânt și ninsori viscolite. Autoritățile locale și județene spun că sunt pregătite să intervină în forță, iar efectivele de utilaje și muncitori sunt în alertă. Avertizarea de vânt puternic și ninsoare este valabilă până mâine dimineață, la ora 8.


Meteorologii au emis un cod galben de intensificări ale vântului care pot atinge o viteză de 55 km/oră, pentru județul Olt. De asemenea, se preconizează și depunerea unui strat de zăpadă, care va fi viscolită. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt a anunțat deja toate instituțiile și companiile responsabile, pentru a putea acționa în orice moment.
Potrivit directorului Secției de Drumuri Naționale Slatina, întreg efectivul de utilaje și muncitori este pregătit să intervină, atunci când situația o va impune.
Și reprezentanții Consiliul Județean spun că această avertizare de cod galben nu îi va lua pe nepregătite. Toate cele 4 firme care au contracte pentru deszăpezirea drumurilor județene sunt gata să acționeze, având stocuri suficiente de sare și materiale antiderapante.
Avertizarea meteo de vânt puternic și vreme rea este valabilă până mâine dimineață la ora 8.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE