Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pregătiri pentru alegerile europarlamentare
02.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 133

Au început pregătirile pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe 26 mai. Membrii Biroul Electoral Județean s-au organizat deja și au transmis alegătorilor și primarilor ce este permis și ce nu au voie să facă. În județul Olt au fost stabilite 380 de secții de votare, iar panourile pentru lipirea afișelor au fost deja amplasate.


A început campania electorală pentru Europarlamentare. Biroul Electoral Județean a fost deschis în cadrul Prefecturii Olt, iar membrii acestuia și-au început deja activitatea. Judecătorul Sorinel Vasile a vorbit, astăzi, despre pregătirile care au loc în această perioadă.
Orice sesizare sau reclamație cu privire la modul de desfășurare a campaniei poate fi depusă la BEJ. Până în prezent nu au fost înregistrate astfel de cereri. Locurile de afișaj electoral au fost deja stabilite, iar cei care vor lipi afișe trebuie să respecte câteva reguli.
Încălcarea legii privind modul de desfășurare a campaniei electorale se poate sancționa contravențional.
Desemnarea președinților și locțiitorilor din secțiile de votare va avea loc pe 12 mai. Alegerile pentru europralamentare vor fi pe 26 mai, atunci când cetățenii cu drept de vot își vor exprima obțiunea în legătură cu persoanele care îi vor reprezenta în Parlamentul European.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020