Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prefectul și-a bătut joc de Ziua Unirii
24.01.2020
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 8328

Momente penibile, astăzi, la ceremonialul militar dedicat Zilei Unirii Principatelor, generate de prefectul Florin Homorean. Liberalul nu a respectat legea privind ceremoniile oficiale legate de ordinea depunerii coroanelor, a politizat evenimentul și l-a început înainte de ora anunțată, apoi a dat vina pe Centrul Militar pentru toate aceste gafe.


Manifestările dedicate Unirii Principatelor Române au fost organizate în bătaie de joc de Prefectura Olt, la Slatina. Sub conducerea lui Florin Homorean, căruia îi revine, potrivit legii, misiunea de a aproba organizarea evenimentului, n-a ținut cont de nicio regulă. Mai întâi, în invitația transmisă presei, a anunțat că ceremonialul începe la ora 9.30. Reprezentanții instituțiilor au fost anunțați să vină la ora 10.00, dar activitățile au început la 9.50. Au urmat momente jenante pentru prefectul liberal Homorean, care a fost invitat să citească mesajul premierului Ludovic Orban. Pe lângă faptul că discursul a făcut referire la echipa guvernamentală, într-un moment total nepotrivit, prefectul n-a fost în stare nici măcar să îl citească, în mod coerent. A sărit peste cuvinte și a pierdut sensul propozițiilor, cu mâinile tremurând-i pe clipboard. Iar la final a citit de pe foaie inclusiv numele premierului, șeful său de partid căruia îi mulțumea, într-o altă scenă penibilă, atunci când a depus jurământul de prefect.
Iar momentul care a sfidat orice limită a bunului simț a fost cel în care prefectul Homorean, persoana care aprobă organizarea ceremonialului, a decis că el trebuie să depună primul coroană la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Asta în condițiile în care, Legea 215/2016, privind ceremoniile oficiale, specifică foarte clar ordinea în care se depun coroanele de flori.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020